Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mart, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sevimli Melek :)

  Her çocuk bir melek değil midir? fikrinden ortaya çıkarak oluşan Cupcake üzeri minik kız figürü çalışmam :)

Yağmur'un Doğumgünü pastası :)

   Yiğenim Yağmur benden bir kek istemişti. Üstinde kalp olmasını ve Yağmur yazmasını söylemişti :) Bende ona doğumgünü pastası yapmaya karar verdim . Pastanın üzerine kalp koymadım ama onla birlikte bir oyuncağını yapmak istedim. Ortaya sevimli bir kız ile ayıcık çıkmış oldu. Hep beraberYağmur'un ara doğumgününü kutlamış olduk :)

Kurabiye Kursu Açıldı :) @ Göztepe / İstanbul

Kurabiem'e Hoşgeldiniz (: Kurabiye Kursumuza kayıtlar başlamıştır. Kurs hakkında detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. * Kursa katılım 4, maksimum 5 kişi ile sınırlıdır.  * Kurs süresi 1 gün olup başlama saati 11.00, bitiş saati 16:30 'dir. * Kurs yeri, atölye olarak kullandığım evimde gerçekleşecektir: Göztepe / Kadıköy * Kendi tanıdık / arkadaş grubunuzla birleşip kurs gününü birlikte belirleyebiliriz. * En güzeli bir arkadaşınıza, sevgilinize ya da kurabiye yapımını öğrenirken kendi yaptığınız kurabiyeleri hediye etmek istediğiniz kişiye hediye olarak da götürebilirsiniz. Kurs'ta öğretilecekler   i.  Kurabiye hamuru tarifinin verilmesi ve hamurun hazırlanması    ii. Kalıplarla kurabiye hamuruna şekil verilmesi ve fırında pişirilmesi   iii. Kurabiye süslemesinde kullanılan malzemeler ve şeker hamuru hakkında detaylı bilgi verilmesi   iv.Süsleme yöntemlerinin öğretilmesi   v. Kurabiye süslemesi hakkında farklı görüş açıs

Şanslı bir bebek doğdu, Kenan doğdu :)

 16 Mart'ta minik Kenan dünyaya geldi ve ona özel kurabiyeler hazırladım. Yine çok süslü kurabiyeler ortaya çıktı. Her bir kurabiyenin süslemesi için minimum 15 dakika sürdü. Farklı şekilde süslemek çok keyifli olsada zaman su gibi akıp geçiyor ve bir bakmışım ki şu saatte bitiririm dediğim vakitten üstüne 3-4 saat geçmişti :) Ama her şeye rağmen çok keyif verici... Minik Kenan'a sağlıklı ve nice güzel bir ömür dilerim :)   Soldaki emzikli , sağdaki bezli kurabiem'ler. Hepsi %100 el yapımı yani herhangi bir kalıp kullanılmadan yapılan süslemelerden..     Kenan'ın ablası Selin'e de özel kurabiyeler yapıldı. Her bir kurbiyenin üstünde '' Selin abla oldu" yazıyordu.      Paketlemelere artık özel notları yada standart notları , notların uzunluğuna göre şeker hamurundan yapmak daha orjünal geliyor. Diyorum ya süsledikçe süsleyesim geliyor. İnsan baktııkça içi açılsın istiyorum. G

Diş Buğdayı Kurabiem'leri

Ayça'nın diş buğdayı Kurabiyeleri :) Ayça'nın çok süslü olacağı belli. Etek giymiş diş kurabiyelerine ben de bayıldım :) Dikkat ettiyseniz farklı dokularda etekler giymiş kurabiyeler bunlar :))

Kişiye Özel Doğumgünü Kurabiem'leri

Geçtiğimiz günlerde yakın bri arkadaşımın doğumgünü vardı. Ona sürpriz olarak kendi yaptığım kurabiemleri çalıştığı şirkete kargo ile gönderdim. Ona özel pembe ve kahverengi tonlarını seçtim çünkü kahverengini kendine her zaman çok yakıştırıyor. Pembe - beyaz ve kahverenginin birlikte uyumunu ise çok sevdim . Bir bütün olarak Romantik kurabiyeler oldu :) Doğum günün kutlu olsun Canom :) İngilizlerin Çay saati modelini Kurabiem'lere uyarlandı.. :) Arada peçeteliği de kendim yaptım :)

Hoşgeldin Nehir Bebek :)

Yakın bir arkadaşımdan ilk bebek kurabiye siparişlerimi aldım. Adını Nehir koyacaklarını söyledi ve bende Nehir bebeğe özel kurabiyeler yaptım istedim. Çeşitli ve rengarenk olmasına özen gösterdim. Nehir bebek 2 Mart'ta dünyaya gözlerini açtı. Nehir bebeğe sağlıklı , mutlu ve nice güzel yaşlar diliyorum.. Nehir Bebeğin şuanki görsel biografisi :)