Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mayıs, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kurabiye Kursu - Temmuz Ayı Kurs Programı @ Göztepe / İstanbul

Temmuz ayı kurs programımız belli oldu (: Katılmak isteyenler kurabiem@yahoo.com adresine mail atabilirler.  Sizlerle yeni ve yaratıcı fi kirler ile birlikte olmak dileğiyle.. Temmuz Ayı Kurs Programı 5 Temmuz Perşembe 7 Temmuz Cuma 18 Temmuz Çarşamba 21 Temmuz Cumartesi 25 Temmuz Çarşamba 28 Temmuz Cumartesi Yer: Göztepe / Kadıköy  Süre: 1 gün  Saat: 11:00 - 16.30 Katılımcı sayısı: 4 / (maksimum 5 ) Kurs ücret: 200 TL / kişi başı Minimum bir arkadaşınız ile birlikte katılmanız durumunda kişi başı ücret 175 TL /  kişi başı olacaktır. KURS İÇERİĞİ   i.  Kurabiye hamuru tarifinin verilmesi ve hamurun hazırlanması    ii. Kalıplarla kurabiye hamuruna şekil verilmesi ve fırında pişirilmesi   iii. Kurabiye süslemesinde kullanılan malzemeler ve şeker hamuru hakkında detaylı bilgi verilmesi   iv.Süsleme yöntemlerinin öğretilmesi   v. Kurabiye süslemesi hakkında farklı görüş açısı kazanılmasında yardımcı olacaktır. NOTLA

Sizin burcunuz hangisi :)

  12 burç kurabiyeleri bir arada . Sizin burcunuz hangisi ? Bu kurabiyeleri yaparken çok eğlendim. Açıkçası balık, yengeç, akrep ve kovayı yapmak çok eğlenceliydi. Akrepi oldum olası sevmem ama bu şirin akrebi o kadar çok sevdimki... Eline de bir kalp tutuşturdum :) Yemede yanında yat modeli oldu. Umarım sizde kendi burcunuzu sevmişsinizdir :)

Doğumgünü Karnaval Pastası

İşte yine başka bir model Karnaval Pastası :) Bu Karnaval Pastası doğumgünü pastasıydı ve görüntüsü süper oldu :) Doğumgünü yazısı pastanın farklı yerlerinde uygulandığında daha şık bir görüntü olacağından eminim ama sade hali benim favorim :)  

Özel Doğumgünü Cupcakeleri

Gökçe'nin güzelim cupcakeleri .. Neden derseniz 1 hafta boyunca üzerinde düşünürek tasarlanan figürlerinbir bütünü bir set haline dönüştü. Sonuç ise süper oldu :) Doğumgünü sahibine özel melek, hediye paketi, çiçek buketi, sevdiği çikolata dolgulu kreması , doğumgününe özel baş karakterler ve özel notları ile hepsi güzel bir bütün oluşturdu. Gökçe hanıma bir ömür boyu mutluluklar dilerim, hayatı hediye edilen cupcakeler kadar renkli ve tatlı olması dileğiyle...

Enfes Nutella'lı Cupcakeler

   Nutella'lı Cupcakeler nasıl mı olur? Mmmm mmm mmm. Enfes diyebilirim. İçinde sütlü çikolatalı ganajı ile mükemmel ötesi.. Çikolata tutkunlarına özel :)

Uğur'lu Kurabiyeler

 Galatasaray'lı Uğur'a asker dönüşü sevgilisinden Hoşgeldin Kurabiyeleri :) 3 çeşit modelden oluşan setimizde tabiki de Uğur böcekleri hakimdi:) 2 hafta evvelden kurabiyelerin modellerine karar verdikten sonra sadece gününde yapmak kaldı. İşte Uğur'lu kurabiyeler :)

Anneler Günü Pastası

  2 yavrulu "Canım Annem" pastası. Bütün annelere gitsin :)

Kuzulu Anneler Günü Pastası

Anneler günü için yapılan , annelerinin çocuklarına anasının kuzusu diye hitap etmesi üzerine yola çıktığımız 3 kuzulu ve süslü bir pasta..