Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ms. Lemonella

Merhaba , müsade ederseniz sizi Ms. Lemonella ile tanıştırayim.. Kendisi pek bir narin ve çekingen. Badem gözlü, yanakları gül pembe, dudakları al al, kirpiklerinin maşallahı var. Süslü mü de süslü.. Sizlerle ilk olarak tanıştığından biraz da şaşkın.. Ama inanın çok güzel.. hem de sevgi dolu.... Yeme de yanında yat. İşte o cinsten.. Nasıl ? Tanıştığınıza memnun oldunuz mu ?

Zeynep'in 2.Parti Kurabiyeleri

Zeynep'in anneannesi, torununun 1.yaş günü için kendisine hediye gelen kurabiyeleri çok beğenmiş ve kurabiyelerden daha fazla sipariş vermek için beni arayarak kurabiyelerin devamını istedi. Bu sefer daha farklı modellerin olmasını istedi. Ben de yeni sezonunu fırsat bilip, Sonbahar sezonunun gelmesiyle yeni sezon tulum kıyafetlerini düşünerek kurabiyeleri yapmaya başladım.   Aslında farklı model çalışmayı seviyorum. Tasarım ve değişiklik, benim için ilerlemek ve de yenilenmek gibi birşey.. O yüzden her bir sipariş daha keyifli, daha farklı ve kendine özgü tasarım sahibi.. :)

Mother and Baby Türkiye Dergisi -(Gurme Bebek ) Eylül 2012 Sayısı

 Bu ay kurabiye, cupcake yerine figürlü muhallebiye ve şeker hamuru ile süslenmiş tosta yer verdim. Şeftalili muhallebiyi nehir yada göl gibi düşündüm ve üstüne bir balıkçı figürü koymak istedim :) Çikolatalı tostu da şeker hamuru ile süsledim. Bundan sonra daha orjinal süslemeler yapmak istiyorum. Sanırım daha çok düşünüp daha çoook çalışmam gerekecek :)