Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ARALIK AYI KURABİYE KURSU

             Aralık  Ayi Kurabiye Kurs u Sizde lezzetli  kurabiyeler yaparken süsleme tekniklerini öğrenmek istiyorsanız,  amacınız hem eğlenip hem de öğrenmekse, Aralık ayındaki kurabiye  kursumuza katılabilirsiniz. Katılmak isterseniz ya da her gürlü sorunuz için kurabiem@yahoo.com adresine maillerinizi bekliyoruz. Aralık Ayı Kurs Tarihleri: 9  Aralık 2012, Pazar 22 Aralik 2012, Cumartesi Yer: Göztepe / Atölye olarak kullandığım evim Süre: 1 gün Saat: 11.00 - 17.00 Kurs ücreti: 200 TL / Kişi başı Not: Minimum 1 arkadaşınız ile katılmanız durumunda kişi başı kurs ücreti 175 TL'dir. NOTLAR: 1) Tüm malzemeler Kurabiem tarafından sizlere verilecektir. Yanınızda ek malzeme getirmenize gerek kalmayacak. 2) Yaptığınız kurabiyeleri kurs sonrası götürebileceksiniz. 3) İsterseniz kendi arkadaş ve akraba çevreniz ile birlikte kurs günü belirleyip bizle iletişime geçebilirsiniz. 4) Sürpriz yapmak isterseniz eğer hem

HOSCA GEL YENI YIL YENI YIL..

Yeni yil yeni yil hosca gel hepimize.. Sicakligin hep guzellikler getirsin.. Yeni senenin verdigi heyecan yasadigimiz senede sursun :) 

Yeni Yıl, Yeni Yıl...

HOŞGELDİN YENİ YIL YENİ YIL..:).     Kasım ayı hazırlık ayı, Aralık ayı heyecan ayı..  Aralık oldu mu yılbaşı bekleniyor, en azından his olarak..  Yılbaşı modellerini hazırlamak için aylardır hevesle beklerken beklediğim zaman gelmiş bile..  İlk hevesle hazırladıklarımlarımı hemen göstermek istedim :)   

Prenses Pastası

Pembe hastası Yağmur'un 4. yaş günü için pastayı yaparken modeli bulduğum anda çok heyecanlandım. Çünkü aklımdaki fikri biran evvel yapmak için sabırsızlandım. Sadece süslemesi 9 saat süren pastanın bittiği andan itibaren mutluluğumu anlatmam. Çünkü ben yaptım demek aşırı keyif verici.  Şuana kadar yaptığım en güzel pasta bana göre.. Sanki bir oyun... Bu da o oyunun bir leveli sanki.. Bir de pastanın asıl sahibinin yorumu dinlemek güzel olurdu :) Ama onlar için hayat bir oyun. Bu pasta da oyunun güzel bir parçası..  İyi ki doğdun Yağmur prenses :)

Mother & Baby Tr Kasim 2012 - Gurme Bebek

Kasim ayi yeni tarif ayi..  Artik daha hevesleniyorum, derginin sayfalarini hazirlarken..  Daha farkli olmasi icin, cekici olmasi icin hem de tariflerin guzel olmasi icin..  Sirf goruntu degil, sirf tat da degil, hem tat hem goruntunun guzel olmasi onemli benim icin!  Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum.. Her defasinda farkli fikirler beni heyecanlandiriyor. ilk once hayalini kuruyorum (her zaman daha keyifli) sonra uygulamaya calisiyorum :)  Sonunda ay sonu gelse de dergi yayinlansa diye bekliyorum :)  Herkese ''Sweet November 'lar:)