Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Son 2012 Yılbaşı Kurabiyeleri

Harry Potter Pastası

Harry Potter pastasını bu sefer kuzenim için hazırladım. Biraz kısıtlı bir zamanın olduğu için ancak bu kadar yapabildim ama yine de ana karakterler meydandaydı :)  Selin 11 yaşına girdi. Kendisi kitap kurdu olduğu için bu sene Harry Potter kitaplarını okuduktan sonra Harry Potter temalı doğumgünü yapmaya karar verdi. Doğumgünü Bakü'de olduğu için ben olamasam da doğumgünü süperdi çünkü aylar önceden fikirler hazırdı.  Bize geldikleri vakit ben de Harry Potter'lı pasta hazırlamak istedim. Pastanın dışını şeker hamursuz ve sade çikolatalı isteyen tek çocuk olarak :) çikolatanın üstüne tüm karaterleri yerleştirdim.  Nice güzel ve sağlıklı yaşlara Selin'ime...

MonsterHigh Pastasi

7 yaşına basan Derin'in doğumgünü için Monster High konseptli kurabiye ve pasta hazırlamam farklı oldu. Değişik bir konsept olması, ilk defa yapmış olmam benim için yine keyif vericiydi.  Happy Birthday Deroş :) 

Hosgeldin Kermit :)

Kermit , ah ben seni neden daha once yapmadim, denemedim. Siparis veren herkese ayrica cok tesekkur ediyorum cunku herkesin tasarim gucu ve zevki farkli. Hal boyle olunca ortaya cok sevdigim karaterler cikiyor. Iste Kermit de bunlardan biri.  Suana kadar en sevdigim karater bile denebilir. Cok sevdim..  Hosgeldin Kermit, sefalar getirdin :)

Cicek Yapma Kursu Aralik 2012

Finali bastan gostermek heyecanimi yatistirmaya calissa da yatistiramiyor. Bir an malzemeleri toplayip yapma hevesim var:) Renklerle zaman gecirmek kadar dinlendirici ve keyif verici birsey varmi yok bence :)  1-2 Aralik ta katildigim cicek yapma kursunda hem cok keyifli bir zaman gecirdim , sasiracak ogrendim, ogrendikce heyecanlandim:) Suanda eksik ekpmanlarim olsa da kisa surede gerekli aletleri toplayip yapmaya baslayacagimi bilmek suanda beni sabirsizlandiriyor :) Bakalim gercegine yakin nasil yapabilecegim :) onume gercekleri alip yapacagim kesin :)

MOTHER & BABY TR -ARALIK 2012 GURME BEBEK