Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Gül / Rose

Yeni aldığım kameramın ilk deneme çekimine nasip olan Gül'üm :) Hem Gül'ümü hem de resim tekniklerimi birlikte geliştireceğim umarım :) Bundan sonra size daha güzel, daha net resimler göstermek niyetim :) Herkese iyi seyirler ...

Flowerland Serisi Başlıyor:)

Toz pembesi yapraklarım kuruyun kuruyun da güzel bir şakayık olun:) 

14 Subat Dogumgunusu :)

51. yasina giren Ecem'in babasi icin bu pastayi hazirladik :)  Pastanin temasi insaat'ti.  Gorsellik onemli ama bundan daha onemlisi bir yerde cupcake ya da yaptigim pastalari yiyip, begendikleri icin siparis vermeleri beni cok mutlu ediyor.  Hedefler buyuk , ben daha kucuk :) Bakalim ne zaman buyumus olacagim :) 

Topuklu Anne & Kiz Pastasi :)

Dogumgunu icin ayakkabini modeli seven annelere mujde :)  Siz de kizinizin ya da oglunuzun ayakkabisiyla birlikte pasta yaptirmak istemez misiniz ?  1. yas dogumgunu kurabiye ve cupcakelerini yaptigim Derin'in annesinin secimi topuklu ayakkabi oldu . tabi kizini da unutmadi ve onun ayakkabisini da pastanin uzerine koyduk :)  Anneli kizli bir pasta oldu :)

21 Yaş Cupcakeleri

21 yas dogumgunu cupcakelerini hazirlarken korktugum modeller sadece marka modellerdi cunku onlar birebir ayni yapilmasi gereken modeller oldugu icin cok riskli modellerdir.  Ama kendimi tebrik ettim . Ozellikle LV'nin posedini yaparken altindaki yazilari ufak ufak duzgun sekilde yazabildigim icin kendimi tebrik ettim:)  Tabi bir bunla kalmadi. Araba anahtarini yaparken de kendimi tebrik ettim ince isi seviyorum :)

Dilek Agaci :)

Fatma Nur'un bol 3lu dogumgunusu :) 33. yasina basan yakin arkadasim Fatma Nur, bu dogumgunu icin cok ozendi ve dogumgunu pastasinda dilek agaci olusturmak istedi.  Bu pastada yeni yasinda olmasini istediklerini resmettik.   Umarim butun dilekleri bir bir, yeni yasinda ve tez zamanda gerceklesir :)

Renkli vosvoslar :)

Cesur'un 4.yas dogumgunu kurabiyeleri. Cesur, Fatma Nur'dan hediye olarak dogumgunu hatirasi icin gondermis. Cok da dusunceli bir kediymis :) Tesekkurler Cesur :)  Dogumgunun kutlu olsun, kutlu olsun Cesur :)

Mother & Baby Tr - Gurme Bebek Subat 2013

Nisan ve Sevgililer Gunu Kurabiyeleri

Orta okul arkadasim ve nisanlisi icin hazirladigim kurabiyeler :)  Ilk hediylerini 12'li cupcake setimi hazirlamistim.  Bu sefer de hem nisan pastalarini hem de kurabiyeleri 1 ay oncesinden soylemeleri beni de heyecanlandirdi.  Elimden gelenin en iyisini yapmak ve suslemek icin hazirliklara 2 hafta onceden basladim. Hosuma giden tum malzemeleri  topladim ve ortaya bu kova modelleri cikti..  Diger kalan malzemeler ise suanda yeni siparisleri bekliyor :) 

Ela Baby Shower Pastasi ve Cupcakeleri