Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Iyi Ki Dogdun Sena !

Sena'nin arkadaslarinin hazirladigi supriz dogumgunu pastasi.. Kutudan 30'lu yaslar cikmaya basladi :)  30'lu yaslarda cicekler acsin, daha guzel yillara bir gecis olsun. Iyi Ki Dogdun Sena (:

Evlenme Teklifi Pastasi (:

Siz nasil bir evlenme teklifiyle karsilastiniz ? Ya da nasil karsilasmak istersiniz ?  Boyle bir pasta ile nasil olur ? Ben olsam gercekten mutluluktan bayilirdim (: 

Mother & Baby Dergisi / Gurme Bebek Mart -Temmuz 2013 Tarifleri

Dergi tariflerini bayadir yayinlama firsati bulamamistim.  Hal boyle olunca Mart - Temmuz aylari arasi tariflerden secmece yayinlamaya karar verdim.   Sec- Begen - Al konseptli tarifler hazir :)

Azra'nin Kurabiyeleri

 Azra'nin Mevludu icin hazirladigim kurabiyeler karsinizda ... 

Ganaj Dolgulu Cikolatali Cupcakeler

Kuzulu Kurabiyeler

Ali'nin kuzulu kurabiyeleri Ali'nin annesi Irem hanimin istegi uzerine kuzu temali kurabiyeler hazirladim.  Hepsi rengerenk oldu.  Ali bu hafta dogacak ve gelenlere hediye vermek adina bu kurabiyeler dagitilacak :)

#HappybirthdayGUL

Balerin :)

EFA -VIT Kurabiyeleri

Efa-vit icin hazirlanan Mangolu, Ananasli, Muzlu, Portakalli ve Vanilya aromali kurabiyeler karsinizda:) Bu sevimli baliklar nasil yenir :) Ayni Nemo gibiler :)  Aromalarina gelince; Genellikle vanilya aromali yaptigim icin ilk defa farkli aromali kurabiyeler yapma firsatim oldu ve muzlu kurabiyenin tadının bu kadar güzel olacağını tahmin bile edemezdim. Artık kurabiye isteyenlere muzlu kurabiyeyi önereceğim :) Size de farkli aromali kurabiyeleri tavsiye ederim :) Mangolu, portakallı , muzlu ve burda yayınlamadığım ananasli balığın görsellerine de ayrica bayildim. Biraz yorucu bir haftasonu geçirsem de kurabiyeleri bitirdiğim andaki mutluluğum tarif edilemez :P

Yoga Yapan Kiz

RELAX ! :) Biraz yoga yapın ve rahatlayın. Yeşil renkten midir bilemem ama ben bu kızı görünce bile rahatladım :) Kızlarımın devamı gelecek :)