Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

SMOKIN PASTA

BORUCU KIZ (:

Iyi Ki Dogdun Ayaz

Mezuniyet Pastasi ve Cupcakeleri

Daktilo Pasta

MOR & BRONZ

Erengul ve Sakayikli Pasta

Rengarenk Makaronlar :)

YENI YIL KURABIYELERI

BEZE KULESI

100 adetli renkli beze kulesi 

2015 OZEL KURABIYE SETI

Yilbasi Agaci seklinde 23 kurabiyeden olusan Yilbasi Kurabiye Setimiz ozel olarak hazirlanmistir. Yilbasi Agaci Kurabiye Seti minimum 20 kurabiyeden olusur.  45 x 40 cmlik bir tepsi uzerinde kurabiyeler sunulur.  Siparisiniz icin 0532 421 0247 nolu telefon / whatsapp ya da kurabiem@yahoo.com adresinden ulasabilirsiniz. 

YILBASI KURABIYE SETLERI

Sevdikleriniz icin,  Kendiniz icin,  Hediye etmek icin,  Yilbasi kurabiye setlerimizi bir incelemenizi tavsiye ederiz :)  Siparisleriniz icin -> 0532 421 02 47 ya da kurabiem@yahoo.com mail adresinden ulasabilirsiniz.  Yilbasi Kurabiye Seti 1 -12 adet kurabiye  Yilbasi Kurabiye Seti 2 -15 adet kurabiye  Yilbasi Kurabiye Seti 3 -20 adet kurabiye  Hazirlanis sekilleri : istersiniz tek tek posetli isterseniz cubuklu versiyonlarda hazirlanir.  Yilbasina ozel farkli tarz posetlerimiz icin siparisiniz sirasinda karar verebilirsiniz.  Setlerde bulunan modellerde istege gore degisiklikler yapilabilinir.  Posetli sekilde Turkiye"nin her yerine kargo yapilir. 

ARALIK AYI KURABIYE KURSU

Aralik Ayi Kurabiye Kursu Yer: Suadiye ya da Goztepe / Istanbul Tarih: 23 Aralik 2014, Sali Tarih: 20 Aralik 2014, Cumartesi Saat: 11:00 ile 18:00 arasi Kurs ucreti: 200 TL  Katilimci sayisi: 4 kisi Sonuc: 10 adet suslenmis kurabiye Hem keyifli vakit gecirmek hem de seker hamur ile tanisma firsatini yakalamak isteyenler icin birebir ! Yilbasi konseptli, Seker Hamurlu, Lezzetli Kurabiye Yapimini ogrenmek isteyenler icin hazirlanmistir. KURS DETAYI Kurabiye yapimi ve suslemesinde kullanilan malzemelerin tanitilmasi  Kurabiye hamurunun hazirlanmasi ve tarifi Seker hamurunun renklendirilmesi Farkli malzemelerin tanitilmasi Cesitli malzemeler yardimiyla kurbiye susleme tekniklerinin ogretilmesi Kurabiyelerin paketlemesi  DAHIL OLAN HIZMETLER : *  Kurs arasi ogle yemegi dahildir. *  Kullanilan tum malzemeler kurabiem tarafindan temin edilecektir.  *  Gun sonunda yaptiginiz kurabiyeleri evinize goturebileceksiniz. Detayli bilgi icin

YENI YIL KURABIYELERI

Ozel yeni yil kurabiye posetlerinden istiyorsaniz -> siparis icin 0532 421 0247 arayabilirsiniz.  Posetler sinirli sayidadir.

MOR ERENGUL

Lila ve mor renklerin hakim oldugu buram buram cikolata kokan Erengullu pasta :) 

ORGU PASTA

 Bu kisin 2 favori modellerimden bir tanesi: Orgu Pasta Kirmizi beyaz ve buz mavi beyaz modelleri de cok guzel olur :)  Tam bir kis pastasi. Bu sefer annem icin .. Sevgi Oren Annem'e gitsin  (: