Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Akiskanli Cikolatali Pasta

Ici vanilyali kekli , pastaci kremali , disi renklendirilmis Callebaut fildisi cikolata ganajli disi seker suslemeli minnos pastacik :)  Yurtdisinda dis kaplamayi buttercream denen yogun yag ve seker bazli kremadan yapiliyor ama bizim damak tadina uymadigi icin en iyi versiyonu bu sekilde :) 

Happy Birthday Jasmin

Herkesin pastasi kisiye ozel , dis suslemesi ve icerik olarak :)  Mor yasemin cicekli , disi beyaz Callebaut cikolata kapli, ici vanilyali islak kek ve pastaci kremali pasta ;) 

Sevgililer Gunune Ozel Urunler

Sevgililer Gunune Ozel Urunler : 1) Kovada Kurabiye: 12 adet 7 cm boyutunda standart boy kurabiyeler vanilya aromalı olarak hazirlanmaktadir. Bas harfler ve isimler size ozel olarak hazirlanmaktadir. Sevgililer gunune ozel 12 adet kovada kurabiye fiyati 85 TL.- &                                      15 adet kurabiye fiyati ise 100 TL'dir. 2) 12 adet Cakepop Cakepoplar, brownie kek, cikolata ganaj ve nutellali olarak hazirlanmaktadir. Sevgililer gunune ozel 12 adet cakepop fiyati 85 TL.- Cakepoplar kisiye ozel yapildigi icin siparis zamani belirttiginiz isimler uzerinden yapilacaktir.    3) Kavanozda Kurabiye: 15 adet 4 cm boyutunda midi boy kurabiyeler vanilya aromalı olarak hazirlanmaktadir.  Bas harfler, isimler ve tarihler size ozel olarak hazirlanmaktadir.  Sevgililer gunune ozel fiyati: 65 TL'dir

Friends Pasta

Lalin'in Dogum Cakepoplari

Lalin bebegin hastane odasi cakepoplari :)  Ici cikolata ve Nutellali , disi renklendirilmis Callebaut beyaz cikolata :)  Cakepoplar icin 5 kilo kuvertur Callebaut cikolatayi keserken :) 

Star Wars Pastasi

KALP SWAROVSKI TASLI BEBEK CIKOLATALARI

Asya 1 Yaşında Çikolataları

Hos Geldin Lalin Cikolatalari

Hosgeldin Lalin Kurabiyeleri